dissabte, 20 de gener del 2007

Risotto Parmesà

Ingredients per 4 persones:
  1 ceba grossa
300 gr.d'arròs
1/2 got de vi blanc
1 l. de brou de pollastre o vegetal
75 gr. de formatge parmesà ratllat.
2 rovells d'ou
30 gr. de mantega
Picar la ceba i posar-la en una cassola amb una mica d'oli. Quan està rossa hi afegim l'arròs i el deixem torrar una mica. Tirem el vi blanc i el deixem evaporar. Al final posem el brou i ho deixem coure a foc mitjà fins que l'arròs estigui cuit. Ha de quedar una mica sucòs.
Fora del foc posem la mantega i els rovells d'ou. Al final afegim el formatge.

He preparat el plat per l'Eloi, l'Enric i el Josep Lluís (i respectives), i de segon he preparat rellomillo amb compota de poma i salsa de nadius.
ACTUALITZACIÓ: Ahir vaig repetir el plat per la Mireia i l'Amàlia i els respectius.